Petitchef

Cornuri pufoase cu gem

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g faina

25 g drojdie

100 g unt sau margarina

150 ml lapte

1 ou

100 g zahar

zahar vanilat

coaja de lamaie

Preparare

  • Aluatul framantat dupa ce a crescut o ora. Se imparte in 6 parti egale.Fiecare bucata de aluat se intinde si se taie in 8 triunghiuri. Se pune gem.Aici am pus de visine.
  • Si aici o marmelada de gutui. Ideal e sa folositi o marmelada sau un gem mai tare ca sa nu se murdareasca aluatul.
  • Se ruleaza aluatul dinspre exterior spre interior. Se pun cornuletele in tava si se mai lasa 20 minute. Se ung cu galbenus amestecat cu zahar tos.
  • Cand s-au copt se pot da prin zahar pudra, sau se pot lasa ca atare.

Poze

Cornuri pufoase cu gem, poza 1Cornuri pufoase cu gem, poza 2



Comentarii:

03/01/2014

Sper sa imi iasa si mie la fel

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/12/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
29/09/2013

Sunt delicioae,am facut si eu

(0) (0) Abuz
01/09/2011

Bune rau

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cornuri pufoase cu mac
Cornuri pufoase cu mac
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Cornuri pufoase cu scortisoara
Cornuri pufoase cu scortisoara
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cornuri pufoase
Cornuri pufoase
3 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
15 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gem de caise - Petitchef
Gem de caise - Petitchef
15 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris?Cum se fac galuste pufoase din gris?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: