Petitchef

Covrigi cu cas si chimen

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 kg de faina

500 g. margarina

2 oua

- sare


2 linguri bune de smantana


drojdie

Preparare

  • Faina, margarina, ouale, branza, chimenul si drojdia se amesteca, formand un aluat destul de moale care se framanta bine.Se pune sare dupa gust si se lasa aluatul la dospit cca.o ora.
  • Dupa ce este dospit se intinde o foaie de 1/2 cm, se taie covrigeii cu forma. Se pun in tava de copt si peste ei se rade cascaval.
  • Se lasa la cuptor pana se rumenesc. Cine vrea ii poate unge cu ou si apoi sa presare cascaval pe ei.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu maroilles
Tarta cu maroilles
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - retata pas cu pas
Tort padurea neagra - retata pas cu pas
8 porții
3h20m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Covrigi cu crema de vanilie
Covrigi cu crema de vanilie
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Covrigi cu mac si susan
Covrigi cu mac si susan
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Covrigei cu chimen
Covrigei cu chimen
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: