Petitchef

Crap prajit

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

ulei

faina

sare

piper, boia

lamai

Preparare

  • Se curata pestele de solzi, de aripioare si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza bine . Se lasa la rece pana a doua zi, sau cel putin 2-3 ore, pentru ca sarea sa intre bine in carne.
  • Se trec, apoi, bucatile de peste prin faina si se prajesc in ulei incins. Se aduc la masa mujdeiul de usturoi, lamaile si mamaliga si se mananca cu pofta mare.

Poze

Crap prajit, poza 1Crap prajit, poza 2Crap prajit, poza 3


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

26/07/2019

Ce caută în poză vinul rosu? La pește merge vinul alb.

(4) (0) Abuz
26/03/2017

De cand cautam o reteta asa de elaborata! In etape! Ce noroc pe mine! Dar cata risipa de cuvinte.
Trebuia doar o propozitie: se prajeste pestele.

(3) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 25/03/2017

Nu am inteles ce faci cu boiaua mentionata la ingrediente. Ca sa fie perfect, amesteca faina in proportii egale cu malai, eu asa fac si am aflat de curand ca asa fac si pescarii din delta.

(4) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crap prajit
Crap prajit
2 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crap prajit
Crap prajit
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Crap prajit
Crap prajit
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Crap prajit
Crap prajit
6 porții
55 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Crap la cuptor
Crap la cuptor
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Arancini sau mingiute de orez prajitArancini sau mingiute de orez prajit

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: