Petitchef

Creier panne

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2-3 foi de dafin

1 lg otet

sare, piper, boia de ardei

100 g faina

2 oua

150 g pesmet

ulei

Preparare

  • Lasam creierul vreo 2 ore in apa rece sa iasa sangele, curatam de pielita si punem la fiert in apa cu sare, foi de dafin si otet dupa ce a fiert se scoate, se lasa la racit apoi se condimenteaza, se da prin faina prin ouale batute si prin pesmet se pune ulei la incins intr-o tigaie si se pun la prajit cam asta e tot, acum va las pe voi sa decideti cum consumati, adica langa ce garnitura serviti.

Poze

Creier panne, poza 1Creier panne, poza 2



Comentarii:

11/11/2015

Reteta e gandita in limba maghiara si transpusa apoi in romaneste. Exemple? "va las pe voi sa decideti cum consumati" in loc de "cum il consumati" sau "langa ce garnitura serviti" in loc de "il serviti". Ugye?

(0) (0) Abuz
28/08/2011

Arata suuuper bn!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Creier pane
Creier pane
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Creier pane
Creier pane
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Creier panne
Creier panne
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă St jacques crocante
St jacques crocante
12 porții
1h5m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: