Petitchef

Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște

Nimic mai bun decât un foitaj pentru aperitiv pentru a începe masa! Dar când se apropie Paștele, îi dăm un aspect de morcovi (doar pentru a le mulțumi iepurașilor de Paște că ne-au adus un munte de ouă de ciocolată!). Vă arătăm trucul nostru super ușor pentru a face conuri de foitaj și mai ales, vă împărtășim rețeta pentru cremă.

Aperitiv
20 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

20

Materiale

  • folie de aluminiu

Preparare

  • Etapa 1 - Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște
    Tăiați aluatul foitaj în fâșii de aproximativ 1 cm lățime. Ies cam 16 fâșii dintr-un foitaj dreptunghiular.
  • Etapa 2 - Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște
    Tăiați pătrate din folia de aluminiu și împăturiți-le în 4. Apoi formați conuri, rulându-le.
  • Etapa 3 - Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște
    Înfășurați o fâșie de aluat foitaj în jurul unui con de aluminiu și repetați procedeul cu toate fâșiile.
  • Etapa 4 - Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște
    Aranjați conurile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Ungeți cu gălbenuș și coaceți 15 minute la 180°C.
  • Etapa 5 - Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște
    Între timp, tăiați roșiile uscate în bucăți mici și amestecați-le cu brânză de capră. Transferați amestecul într-o pungă.
  • Etapa 6 - Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște
    Scoateți folia de aluminiu de pe conuri rotindu-le pentru a le desface mai ușor. Umpleți conurile cu amestecul de brânză + roșii uscate.
  • Etapa 7 - Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște
    Puneți o frunză de pătrunjel în vârf pentru a forma morcovi mici și voilà!

Observații:

Cu ce ​​pot înlocui brânza de capră?
Puteți înlocui crema de brânza de capră cu cremă de brânză clasică.

Cu ce ​​pot înlocui roșiile uscate la soare?
Poți înlocui roșiile uscate cu morcovi rași, de exemplu dacă vrei ca această rețetă să rămână vegetariană. În caz contrar, adăugați ton sau șuncă.

Cât timp pot păstra acest preparat?
Puteți păstra acest preparat timp de 4-5 zile într-un recipient ermetic la frigider.

Pot să congelez aceste produse de patiserie?
Desigur, puteți congela aceste produse de patiserie pentru a le mânca mai târziu! Vă recomandăm să înghețați doar conul de foitaj, astfel încât să îl puteți reîncălzi la cuptor și să îl păstrați crocant. Puteți apoi să îl ornați.

Poze

Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - poza 2
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - poza 3
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - poza 4
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - poza 5
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de Paște - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cateva lucruri pe care, probabil, nu le stiti despre morcovi Cateva lucruri pe care, probabil, nu le stiti despre morcovi Cateva lucruri amuzante despre morcovi Cateva lucruri amuzante despre morcovi Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează