Petitchef

Dovlecel pane

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor
187 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata dovleceii, se taie rondele, se presara cu sare si se lasa deoparte pt minum 30 minute sa lase apa.
  • Se bat 2 oua cu sare, piper si o lingura de faina. Se dau rondelele de dovlecei prin restul de faina, apoi prin compozitia de oua.
  • Si se prajesc in uleiul incins cate 30 sec pe fiecare parte sau pana devin aurii.
  • Se scot pe o farfurie acoperita cu hartie de bucatarie ca sa absoarba uleiul in exces, Si se servesc calde.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (242g)
Calorii: 187Kcal
  • Carbo: 20.3g
  • Grăsimi: 7.2g
  • Grăsimi sat.: 1.4g
  • Proteine: 7.8g
  • Fibre: 3.9g
  • Zahăr: 3.4g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Briose cu dovlecel si branza de capra




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecel umplut cu telemea
Dovlecel umplut cu telemea
1 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Flori de dovlecei pane
Flori de dovlecei pane
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clafoutis cu dovlecei si branza de capra
Clafoutis cu dovlecei si branza de capra
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovleceiRetete cu dovlecelRetete cu dovlecel

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.