- Home
- Rețete
- Dovlecel pane
Dovlecel pane
Preparare
- Se curata dovleceii, se taie rondele, se presara cu sare si se lasa deoparte pt minum 30 minute sa lase apa.
- Se bat 2 oua cu sare, piper si o lingura de faina. Se dau rondelele de dovlecei prin restul de faina, apoi prin compozitia de oua.
- Si se prajesc in uleiul incins cate 30 sec pe fiecare parte sau pana devin aurii.
- Se scot pe o farfurie acoperita cu hartie de bucatarie ca sa absoarba uleiul in exces, Si se servesc calde.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Informații nutriționale pentru 1 porție (242g)
Calorii: 187Kcal
- Carbo: 20.3g
- Grăsimi: 7.2g
- Grăsimi sat.: 1.4g
- Proteine: 7.8g
- Fibre: 3.9g
- Zahăr: 3.4g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 6
Întrebări:
Video sugerat
YouTube Briose cu dovlecel si branza de capra
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe