Petitchef

Gem de piersici

Altele
6 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
-1 kg piersici

600 g zahar

2 lingurite scortisoara

borcane si capace

Preparare

  • Spalam si curatam de coaja piersicile,eliminam samburii si cantarim 1 kg de fructe. Aestecam fructele cu zaharul tos si scortisoara ,daca va place
    gustul,si lasam in frigider 1 ora.
  • Punem fructele pe foc la flacara mica,amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn. Timpul de cuoacere poate varia in functie de fructe,daca sunt mai zemoase sau nu. Cu un blender pasam fructele si omogenizam,dupa care le punem pe foc cam 5 minute .
  • Sterilizam bine borcanele si capacele,turnam gemul in borcanele uscate bine ,inchidem si rasturnam borcanul pe capac,in modul acesta se vor sigila.

Poze

Gem de piersici, poza 1Gem de piersici, poza 2



Comentarii:

20/07/2013

Estre buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/09/2013

Excelenta dulceata

(0) (0) Abuz
10/09/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
03/09/2013

Acum fac pentru prima data
sper sa imi placa

(0) (0) Abuz
30/07/2013

E delicios! Rezista , daca ai cantitate mare si nu mananci cu polonicul...desi tentatia e mare!!!

(0) (0) Abuz
21/07/2013

Foarte buna reteta ! As recomadao tuturor !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gem de piersici si nectarine cu cafea
Gem de piersici si nectarine cu cafea
4 porții
15 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Gem de piersici
Gem de piersici
6 porții
30 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ceai rece cu piersici
Ceai rece cu piersici
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
15 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Gem de caise - Petitchef
Gem de caise - Petitchef
15 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: