- Home
- Rețete
- Retete cu struguri
- Retete cu hrean
- Gogosari in otet cu struguri
Gogosari in otet cu struguri
O delicatesa, ce sa mai lungim vorba!!!
Ingrediente
Numarul de porții: 8
Haideti sa ne vedem si de reteta noastra!
gogosari 3 kg
apa 1 l
sare neiodata, piper boabe,foi de dafin, boabe mustar
miere sau zahar,( dupa gust)
ulei -1 pahar
Preparare
- Boabele de struguri se spala f. bine, iar gogosarii se curata ,se taie in 4 , felii sau se lasa intregi.
- Apoi se face zeama asa:
se pune otetul, apa, piperul, sarea,mierea sau zaharul si uleiul la clocotit.
cand da in clocot, adaugati gogosarii, iar cand s au schimbat la culoare , ii scoateti - Asezati in borcane gogosarii intercalati cu boabele de struguri.
Daca lasati gogosarii intregi, umpleti cu struguri si asezatii in borcane. - Puneti fasii de hrean si frunze de telina(aici, am uitat sa pun), apoi turnati zeama fierbinte, cu atentie.
- Credeti-ma , o sa va placa mai mult , boabele de struguri decat gogosarii. sant fantastici de buni!!!
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Foarte buni