Petitchef

Gogosari umpluti

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 cepe


2 gogosari



1 dovlecel


5 rosii

o leg marar

o leg patrunjel

2 lg bulion

o lgt pasta ardei iute

2 oua

4 lg ulei de masline

200 g orez brun

sare

piper mozaic de la Kotanyi

8 gogosari carnosi si mari

3-4 ardei grasi galbeni si rosii


Sos:

10 rosii

1 lg zahar

cimbru

sare

piper mozaic de la Kotanyi

Preparare

  • Legumele spalate si curatate se maruntesc cu ajutorul robotului.Se pun la calit intr-o cratita in care am pus uleiul de masline.Cand s-au calit bine adaugam rosiile tocate marunt ,bulionul,pasta de ardei iute si mai fierbem cateva minute.
  • Peste compozitia de legume adaugam orezul spalat si dam deoparte pana se raceste.Se condimenteaza cu sare si piper,se adauga ouale si verdeata tocata marunt.
  • Cu aceasta compozitie umplem gogosarii curatati de cotoare si semine,se aseaza intr-o forma termorezistenta si turnam peste ei sosul de rosii (crud) facut din ingredientele de mai sus.
  • Se introduce forma acoperita la cuptor timp de aproximativ 45 de min.In ultimele 10 minute inlaturam capacul ca sa se gratineze putin.
    Se servesc insotiti de smantana sau dupa cum doriti.

Poze

Gogosari umpluti, poza 1Gogosari umpluti, poza 2Gogosari umpluti, poza 3Gogosari umpluti, poza 4





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gogosari marinati umpluti cu struguri
Gogosari marinati umpluti cu struguri
4 porții
15 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gogosari umpluti cu cartofi
Gogosari umpluti cu cartofi
2 porții
50 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: