Petitchef

Iepure in aspic

Altele
6 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
700 g carne iepure,

10 foi gelatina,

1 litru supa vita.

Preparare

  • Carnea de iepure se marineaza cu o zi inainte in suc propriu si condimente. Se da la cuptor acoperita cu folie de aluminiu pana este gata dar ramane suculenta.
  • Supa de vita se da in clocot, se ia de pe foc si se dizolva gelatina inmuiata in apa rece. Carnea de iepure se taie bucati care se asaza in boluri. Peste ea se toarna aspicul si se lasa sa se inchege.
  • Carne de pui in aspicPlacintele cu carne de iepureMancare de iepure cu ceapaCurcan cu ciuperci in aspicIepure cu smantanaSalau in aspic.
  • Mancare de iepure cu sosPlacinta cu carne si gutuiGelatina de caiseSarmale in foi de vitaCrema de avocadoSupa de vita cu mere (ardeleneasca)Vita teriyakiCarne de vita cu legumeSupa-gulas.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă French Taco
French Taco
2 porții
45 min
Foarte ușor
2.7 / 5
Rețetă Burger
Burger
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Iepure umplut, servit cu sos
Iepure umplut, servit cu sos
6 porții
2h20m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Iepure salbatic cu masline
Iepure salbatic cu masline
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Iepure prajit
Iepure prajit
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciataCarnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: