Petitchef

Inele de ceapa cu crusta de lapte batut

Altele
5 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 5
4 cani ulei de alune,

1 cana faina,

1 cana lapte batut degresat,

¼ cana ulei rapita,

2 cepe mari,

sare.

Preparare

  • Ceapa se curata, se taie felii si apoi se desface in inele. Laptele batut se amesteca cu faina, sarea si uleiul de rapita.
  • Uleiul de alune se pune la incins intr-o tigaie. Se trec inelele prin compozitia de lapte batut, se scutura de exces si se prajesc in ulei incins 3-4 minute pana se auresc.
  • Se scot pe serveste de bucatarie absorbante. Se servesc alaturi de diferite sosuri, dupa gust.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Croissante cu lapte condensat
Croissante cu lapte condensat
9 porții
4h12m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Kit pentru orez cu lapte si ciocolata
Kit pentru orez cu lapte si ciocolata
6 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Inele de ceapa pane
Inele de ceapa pane
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Inele de calamari prajite
Inele de calamari prajite
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Orez cu lapte - desertul copilarieiOrez cu lapte - desertul copilarieiCeapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiGratinarea – arta coptului in crustaGratinarea – arta coptului in crusta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: