Petitchef

Muschi de vitel in sos woronoff

Altele
8 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
80 gr unt

800 gr muschiulet vitel

100 ml cognac

200 ml smantana dulce pt gatit

2 lingurite mustar dulce

1 lingura sos Worcestershire

1 lingurita sos Pimento cilli souce

1 ramura rozmarin

50 gr faina

sare

piper

Preparare

  • Va propun o reteta delicioasa, aromata si rafinata, ideala pt cei care vor sa-si impresioneze invitatii fara sa petreaca prea mult timp in bucatarie.

    Taiem carnea in 4 felii inalte ( cca. 200 gr fiecare)


    Intr-o tigaie topim untul si punem la prajit rozmarinul tocat si feliile de carne date prin faina..


    Rumenim carnea 2 minute pe fiecare parte pana cand capata o usoara crusta de la faina, incalzim cognacul si cand este fierbinte il turnam in tigaie, inclinand tigaia inspre foc astfel incat cognacul sa se aprinda.. (daca nu ati mai facut asta, puteti aprinde alcoolul cu un chibrit)

    Scoatem carnea pe o farfurie calda si o acoperim cu o alta farfurie sau cu folie de aluminiu. Dam focul pe mic.

    In tigaie turnam sosul Worcestershire, mustarul si sosul Pimento... amestecam bine cu telul .

    Punem smantana, amestecam si asezonam cu sare si piper

    Pe farfurie, turnam 2 linguri de sos, in centrul sosului asezam o felie de paine prajita careia i-am taiat coaja in prealabil si asezam muschiuletul peste. Decoram cu patrunjel verde si rozmarin.

    Pofta buna.

    Pt reteta cu fotografii pas cu pas va astept pe blogul meu!

Poze

Muschi de vitel in sos Woronoff, poza 1Muschi de vitel in sos Woronoff, poza 2Muschi de vitel in sos Woronoff, poza 3


Comentarii:

05/11/2018

Buuun !

(0) (0) Abuz
26/10/2012

Foarte tare

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 23/01/2011

.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tarta tropeziana
Tarta tropeziana
8 porții
5h40m
Ușor
5 / 5
Rețetă Muschi de vitel in sos de piper verde
Muschi de vitel in sos de piper verde
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Muschi de porc in sos cu trufe albe
Muschi de porc in sos cu trufe albe
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: