Petitchef

Negresa cu alune (de post)

Altele
2 porții
25 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
180 g faina integrala

60 g faina pt paine

80 g cacao

2 lingurite praf de copt

350 ml lapte de soia

180 g sirop de alune sau sirop simplu

80 ml suc de portocale

esenta de rom

100g alune de padure

putin prajite si taiate

Preparare

  • Se cern impreuna toate ingredientele uscate.
  • Se amesteca bine toate ingredientele lichide.
  • Se toarna peste cele uscate si se amesteca bine.
  • Se adauga alunele si se toarna totul in tava tapetata.
  • Se coace 40~50 minute. La foc potrivit (180°C).
  • Se taie dupa ce s-a racit complet.

Poze

Negresa cu alune (de post), poza 1Negresa cu alune (de post), poza 2



Comentarii:

24/02/2015

Gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post
Negresa de post
5 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Negresa de post
Negresa de post
10 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Negresa cu nuci (alune de padure)
Negresa cu nuci (alune de padure)
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Negresa cimitir halloween
Negresa cimitir halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Si noi ce mai mancam...in post?Si noi ce mai mancam...in post?Retete de postRetete de postNegresa – cea mai iubita prajitura de casaNegresa – cea mai iubita prajitura de casa

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: