Petitchef

Para umpluta cu ciocolata in foetaj

Altele
8 porții
4 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
2 pere mai mari;100g ciocolata amaruie;foetaj pt. pateuri;50g unt;50g zahar;toping ciocolata.

Preparare

  • se scobesc perele prin baza se scoate miezul se ung cu unt si se glazureaza cu zahar se baga la cuptor 10 15 minute lasa la racit.Se rupe ciocolata si se umplu perele cu ea se taie foietajul in forma de patrat se pune para pe mijloc se prind colturile se lipesc si se baga iarasi la cuptor pana este foetajul gata.






    (se pot umple si cu dulceata).in poza nu apare dar se poate servi cu ingetzata de vanilie


Comentarii:

28/11/2013

EXCELENT

(0) (0) Abuz
25/10/2013

Interesant,pare f.gustoasa

(0) (0) Abuz
25/10/2013

Buna si usor de facut.Daca se umple cu gem sau dulceata e si de post!

(0) (0) Abuz
25/10/2013

Arata bine, dar explicatia lasa de dorit

(0) (0) Abuz
vasile_georgita
vasile_georgita, 25/10/2013

Delicios !!!! delicios !!! delicios !!!!

(0) (0) Abuz
16/05/2013

Un desert super-simplu de facut, ptr. "DIVELE" ce n-au nimic in comun cu bucataria dar.....in caz de urgenta majora.....tre' sa "surprinda" musafirii!

(0) (0) Abuz
17/04/2012

Imi place!

(0) (0) Abuz
25/10/2011

Imi place

(0) (0) Abuz
12/10/2011

Ok!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Para, sora marului sau darul zeilor?Para, sora marului sau darul zeilor?Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Ciocolata neagra, dulcele permisCiocolata neagra, dulcele permis

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: