Petitchef

Pasta de ardei kapia

Altele
6 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ardeii, bine copti, fara urme de fermentare, spalati,curatati de seminte si cotoare, ii trecem prin masina de tocat carne si apoi pasta obtinuta o cantarim.
  • Pentru fiecare kg de pasta vom pune 220g sare. Amestecam bine si lasam compozitia asa sa stea de pe o zi pe alta.
  • A doa zi, mai amestecam o data de doua ori, pana ne pregatim borcanele sau sticlele. Punem pasta in sticlele sterilizate, legam sau capsam, etichetam si depozitam in camara.

Poze

Pasta de ardei kapia, poza 1
Pasta de ardei kapia, poza 2
Pasta de ardei kapia, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pasta de gogosar cu ardei iute
Pasta de gogosar cu ardei iute
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pasta de ardei capia si gogosari
Pasta de ardei capia si gogosari
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă TOAST CU RILLETTE SI MURATURI
TOAST CU RILLETTE SI MURATURI
12 porții
16 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: