Petitchef

Pasta de jeleu

Pasta de jeleu Timp de preparare:5 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:jeleuri/bomboane spumante zahar pudra

Mod de preparare:Se topessc jeleuri/bomboane spumante la cuptorul cu microunde, la viteza maxima, timp de cateva secunde.Apoi se iau jeleurile topite si se amesteca cu zaharul pudra pana se formeaza o pasta moale, care dupa un timp se va intari.Iar daca se va intari prea tare pentru a mai lucra cu ea , incalzeste-o putin in cuptorul cu microunde.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de ciocolata si jeleu de capsuni
Tort de ciocolata si jeleu de capsuni
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Desert cu jeleu de zmeura si frisca
Desert cu jeleu de zmeura si frisca
4 porții
2 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Jeleu de gutui
Jeleu de gutui
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Spuma si jeleu de pepene galben la pahar
Spuma si jeleu de pepene galben la pahar
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si jeleu de menta
Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si jeleu de menta
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează