Petitchef

Pateuri cu carne

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga amestecul de carne tocata si condimenteaza. Lasa pe foc, pana scade zeama pe care o lasa carnea. Taie si ardei marunt si adauga-i peste carne.
  • Stinge cu pasta de tomate dizolvata in putina apa calduta. Cand carnea este fiarta si sosul scazut, se opreste focul.
  • Aluatul de foietaj se intinde si se taie forme rotunde, cu o forma bine ascutita. In mijloc se pune carnea preparata si se unge imprejur cu albus de ou.
  • Se aseaza alta forma deasupra, se apasa bine cu degetul de jur imprejur, se ung cu ou si se dau la cuptor iute. Marginea nu se unge cu ou, deoarece nu mai creste bine.


Poze

Pateuri cu carne
Pateuri cu carne - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

cris_nedelcovici, 23/04/2018

Perfecta....am avut ceva probleme cu foaia de deasupra care a ramas un pic necoapta dedesupt. Data viitoare o intep inainte...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/06/2013

Am so incerc ca am aluat de foertaj si e usoara manopera!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
szokeflorica, 27/02/2023

Foarte buna super

(1) (0) Abuz
23/04/2018

Buna!

(0) (0) Abuz
05/01/2014

BUNA!

(0) (0) Abuz
26/08/2013

Super

(0) (0) Abuz
17/06/2013

Savuroase

(0) (0) Abuz
27/01/2013

Reţete delicioase şi deosebite pentru gustul fiecăruia.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează