Petitchef

Peste la cuptor

Altele
3 porții
30 min
1 h 30 m
Ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Curatati pestele de solzi si maruntaie, spalati bine si sarati putin. Cat pregatiti legumele lasati sa se marineze cu sare, daca aveti mai mult timp pentru pregatirea mancarii puteti lasa pestele cu sare vreo 1-2 ore.
    Curatati si spalati morcovii, ceapa si rosiile.
    Taiati morcovii rondele.
    Ceapa se taie fidea mare.
    Intr-un bol adanc puneti morcovii, ceapa si rosiile taiate felii groase, puneti sare, piper, busuic si ulei.
    Amestecati bine. Aceasta va fi compozitia de legume.
    Intr-o tava putin adanca aranjati legumele.
    Taiati pastravul bucati medii, dupa preferinta(puteti lasa si pestele intreg). Aranjati pestele peste legumele din tava, ungeti cu putin ulei sau maioneza deasupra ca sa faca o crusta frumoasa la coacere.
    Lasati la cuptor aproximativ 1 ora sau o ora jumate, in functie de puterea cuptorului.
    Cand se rumeneste, incercati cu o furculita legumele daca s-au copt.
    Pestele se serveste atat rece cat si cald.
    Poftim la masa, avem peste la cuptor!

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

28/11/2013

Super gustos

(0) (0) Abuz
19/07/2013

Foarte bun!

(0) (0) Abuz
29/04/2013

Nustiu am sa incerc

(0) (0) Abuz
11/01/2013

Este delicios sper sa-mi iasa

(0) (0) Abuz
22/10/2012

Este foarte bun pastravul la cuptor i foarte usor de facut

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste la cuptor
Peste la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Peste cu orez (file de pangasiu) si legume la cuptor
Peste cu orez (file de pangasiu) si legume la cuptor
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Peste la cuptor cu legume
Peste la cuptor cu legume
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei