Petitchef

Pogacele cu jumari

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
600 g faina

400 g jumari

2 ouasare dupa gust

1 pahar lapte caldut amestecat cu 1 cub rojdie ( 25 g)

1 lingura zahar

Preparare

  • Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie.Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari.
  • Se impatura in 4,dupa care se intinde din noi foaie,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor ,aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime.
  • Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40 de minute,pana se rumenesc.

Poze

Pogacele cu jumari, poza 1
Pogacele cu jumari, poza 2
Pogacele cu jumari, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

04/01/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
19/12/2013

Suuuupppperr!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei