Petitchef

Saratele

Altele
8 porții
20 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se dizolva drojdia in vin,se adauga apoi sarea,margarina si faina.Se framanta bine.Se intinde o foaie subtire si se dau forma saratelelor.Se presara dupa preferinta,chimen,susan sau mac,apasand usor cu mana ca sa intre in aluat.
    Se ia fiecare bucata si se rasuceste usor.Se pun in tava si se coc la foc potrivit timp de 15-20 min.

Poze

Saratele, poza 1
Saratele, poza 2
Saratele, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

16/03/2015

Am pregatit aceasta reteta numai din curiozitate pentru comentariul ,,in vin, nu merge .´´ Merge de munune si sunt ft bune eu am pus chimenul in aluat si am presat bobite de sare de mare cand am antins foaia.Ft bune de post

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/02/2015

In vin ,nu merge!

(0) (0) Abuz
19/02/2014

Bhu

(0) (0) Abuz
04/01/2014

Arata f bine

(0) (0) Abuz
27/02/2013

Delicioase

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Humus in stil turcesc
Humus in stil turcesc
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Hummus libanez
Hummus libanez
10 porții
10 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Granola de casa
Granola de casa
5 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Saratele cu mac si susan
Saratele cu mac si susan
15 porții
1 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Saratele cu iaurt, feta, oregano
Saratele cu iaurt, feta, oregano
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Saratele
Saratele
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: