Se dizolva drojdia in vin,se adauga apoi sarea,margarina si faina.Se framanta bine.Se intinde o foaie subtire si se dau forma saratelelor.Se presara dupa preferinta,chimen,susan sau mac,apasand usor cu mana ca sa intre in aluat. Se ia fiecare bucata si se rasuceste usor.Se pun in tava si se coc la foc potrivit timp de 15-20 min.
Am pregatit aceasta reteta numai din curiozitate pentru comentariul ,,in vin, nu merge .´´ Merge de munune si sunt ft bune eu am pus chimenul in aluat si am presat bobite de sare de mare cand am antins foaia.Ft bune de post
Comentarii:
Am pregatit aceasta reteta numai din curiozitate pentru comentariul ,,in vin, nu merge .´´ Merge de munune si sunt ft bune eu am pus chimenul in aluat si am presat bobite de sare de mare cand am antins foaia.Ft bune de post
In vin ,nu merge!
Bhu
Arata f bine
Delicioase