Petitchef

Sos crema englezesc (souce anglaise)

Este extrem de usor de facut pe ochiul cel mai mic de la aragaz la foc minim.

Desert
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor
757 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 1.55 (0.78€/porție)

Preparare

  • Incalziti frisca fara a o fierbe(la 85 grade C), adaugati vanilia si galbenusurile amestecate foarte bine in prealabil cu zaharul. Tineti pe foc fara a fierbe si amestecati continuu intre 5 si 10 minute pana devine mai gros sosul(tot la aprox 85 grade C).
  • Se formeaza o compozitie cremoasa, ca si o budinca de vanilie subtire, care o putem servi la desert sau cu inghetata. Serviti cu crispy bananas sau cu fried icecream.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (235g)
Calorii: 757Kcal
  • Carbo: 20.1g
  • Grăsimi: 70.9g
  • Grăsimi sat.: 46.4g
  • Proteine: 9g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 20g
  • ProPoints: 21
  • SmartPoints: 37

Întrebări:




Comentarii:

31/05/2013

I don t like it

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează