Petitchef

Tournedos cu sfecla

Altele
4 porții
10 min
60 min
Ușor
Se prepara carnea de manzat si se serveste cu sosul de sfecla.Una dintre retetele mele preferate.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 felii muschi/pulpa de manzat (500-600 g)

400 g sfecla rosie fiarta la borcan


coaja rasa de la o lamaie

ulei

2 linguri zahar

150 ml vin rosu sec

50 g unt

sare

piper.

Preparare

  • Se condimenteaza carnea, se pune intr-o tigaie si se prajeste timp de 5-10 minute.
  • Se ia si se pune carnea intr-o tava unsa cu putin ulei la cuptorul bine incalzit si se lasa circa 60 minute.La fiecare 15-20 minute se completeaza cu apa si se intoarce carnea.
  • Se toaca ceapa si se caleste in unt impreuna cu coaja de lamaie.Se adauga sfecla si apoi zaharul.
  • Se stinge cu vin, se lasa sa fiarba 10-15 minute dupa care se ia de pe foc.



Comentarii:

22/09/2013

Nu ma atrage

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata cu sfecla si peste afumat
Salata cu sfecla si peste afumat
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa crema cu sfecla, cartofi, mere
Supa crema cu sfecla, cartofi, mere
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Sufleu de cartofi cu sfeclă și ciuperci
Sufleu de cartofi cu sfeclă și ciuperci
8 porții
1h20m
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Verina cu rucola si sfecla rosie
Verina cu rucola si sfecla rosie
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tacos vegetarian
Tacos vegetarian
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Totul despre Sfecla Rosie!Totul despre Sfecla Rosie!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaMangold sau sfecla elvetianaMangold sau sfecla elvetiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: