Petitchef

Vinete pane umplute

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 vinete mijlocii

3 linguri faina

150 g. branza telemea

1 galbenus

100 g. ulei


Pentru aluat:

1 ou

1/2 cana cu faina

1/2 cana cu lapte

2 linguri ulei

sare

Preparare

  • Vinetele se cule. Astea au fost ultimele pe care le-a cules tati din gradina. Se taie felii, se oparesc, se sareaza si se lasa la scurs.
  • Cand sint bine zvantate, se pregatesc pentru baia de ulei.
  • Intre timp, pregatim un aluat de clatite din ingredientele insirate mai sus.
    Frecam branza telemea, rasa, cu un galbenus, pana cand obtinem o pasta bine inchegata.
  • Luam cate doua rondele de vinete si le lipim intre ele cu crema de branza. Apasam putin, ca sa nu se dezlipeasca si le trecem prin aluatul de clatite.

Poze

Vinete pane umplute, poza 1Vinete pane umplute, poza 2Vinete pane umplute, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Vinete pane(specific arab)
Vinete pane(specific arab)
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vinete pane
Vinete pane
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vinete pane cu urda si ardei gras
Vinete pane cu urda si ardei gras
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Choux cu somon
Choux cu somon
20 porții
55 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Si noi ce mai pregatim cu ...vinete?Si noi ce mai pregatim cu ...vinete?Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: