Petitchef

Andive umplute cu crema de branza

Felul principal
5 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Se spala bine andivele si se desprind foile cu grija ca sa nu se rupa.
    Se freaca crema de branza cu patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul.
  • Se aseaza foile de andive pe un platou, apoi se spriteaza branza in interiorul foilor.Se decoreaza cu o feliuta de ardei rosu (fara seminte) si cu fire de marar.


Întrebări:




Comentarii:

13/08/2013

Am sa o incerc si eu. merci!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Andive cu sunca
Andive cu sunca
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Barcute din andive cu ton
Barcute din andive cu ton
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Crema de branza Crema de branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează