byurek (ardei) cu feta

(4.30/5 - 67 voturi)
10 comentarii


Ingrediente

- 8 buc ardei rosu prăjiţi
- 1 / 2 kg de brânză feta,
- 2 ouă mari,
- 1 lingură mărar proaspat tocat,
- 4 linguri de făină,
- 1 cană miez de pâine,
- 1 / 2 ceasca de ulei vegetal pentru prăjit.

Preparare

Se amestecă cu o furculiţă, brânză feta, 1 ou si marar proaspat, apoi îndesati ardeiul cu acest amestec. Veti trece ardeii prin făină şi apoi în ouăle batute. Treceti-le in final prin pesmet şi prăjiti-le în ulei preîncălzit pe ambele părţi, până când devin crocante.Prajiti totul la temperatura mare, astfel încât umplutura poate ajunge in suficient timp pentru a se găti suficient. Scoateţi bucatile de ardei din tigaie şi puneţi-le pe un servet de bucatarie ca sa scapati de uleiul in exces. Inainte de a-i servi lasati ardeii umpluti la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute, apoi iti veti servi cu sos tzatziki sau o lingura de branza de capra.




Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5
Postat 19/10/2015, 09:29

Cred ca ar trebui rescrisa aceasta reteta. Sau mai bine o aruncam la gunoi ca nu e nimic de capul ei!
Daca o faci dupa cum e scrisa, nu stiu ce va iesi. Un pic de atentie pentru postari, va rog! Eu nu pot sa va iau in serios cu asemenea "retete"!

(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 07/12/2012, 10:13

In reteta sunt 2 oua , folosesti unul la amestec...apoi bati ouale???pentru prajit.Daca sunt 2...nu iasa socoteala.Nu s-a specificat nimic de cana cu miez de paine.Sigur vene pusa in umplutara.Lipsesc niste informatii....!

(1) (0) Abuz
1 / 5cris_nedelcovici
Postat 19/10/2015, 08:45

De ce sa prajim nisteardei prajiti ?????

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 06/12/2012, 18:16

Delicios si nici nu dureaza mult timp

(0) (1) Abuz
5 / 5
Postat 06/12/2012, 11:25

F F F GUSTOASA A FOST RETETA

(0) (0) Abuz
5 / 5Naina
Postat 19/04/2010, 09:59

Faina reteta, bravo!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 06/12/2012, 13:29

Deliciosi

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 06/12/2012, 11:37

Excelent

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 06/12/2012, 13:27

Bunut

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 06/12/2012, 16:22

Buna

(0) (0) Abuz

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei
(c) Madeinwork | Mențiuni legale