byurek (ardei) cu feta

(4.30/5 - 67 voturi)
10 comentarii

Ingrediente

- 8 buc ardei rosu prăjiţi
- 1 / 2 kg de brânză feta,
- 2 ouă mari,
- 1 lingură mărar proaspat tocat,
- 4 linguri de făină,
- 1 cană miez de pâine,
- 1 / 2 ceasca de ulei vegetal pentru prăjit.

Preparare

Se amestecă cu o furculiţă, brânză feta, 1 ou si marar proaspat, apoi îndesati ardeiul cu acest amestec. Veti trece ardeii prin făină şi apoi în ouăle batute. Treceti-le in final prin pesmet şi prăjiti-le în ulei preîncălzit pe ambele părţi, până când devin crocante.Prajiti totul la temperatura mare, astfel încât umplutura poate ajunge in suficient timp pentru a se găti suficient. Scoateţi bucatile de ardei din tigaie şi puneţi-le pe un servet de bucatarie ca sa scapati de uleiul in exces. Inainte de a-i servi lasati ardeii umpluti la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute, apoi iti veti servi cu sos tzatziki sau o lingura de branza de capra.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

19/10/2015

Cred ca ar trebui rescrisa aceasta reteta. Sau mai bine o aruncam la gunoi ca nu e nimic de capul ei!
Daca o faci dupa cum e scrisa, nu stiu ce va iesi. Un pic de atentie pentru postari, va rog! Eu nu pot sa va iau in serios cu asemenea "retete"!

(0) (0) Abuz
07/12/2012

In reteta sunt 2 oua , folosesti unul la amestec...apoi bati ouale???pentru prajit.Daca sunt 2...nu iasa socoteala.Nu s-a specificat nimic de cana cu miez de paine.Sigur vene pusa in umplutara.Lipsesc niste informatii....!

(1) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 19/10/2015

De ce sa prajim nisteardei prajiti ?????

(0) (0) Abuz
06/12/2012

Delicios si nici nu dureaza mult timp

(0) (1) Abuz
06/12/2012

F F F GUSTOASA A FOST RETETA

(0) (0) Abuz
Naina, 19/04/2010

Faina reteta, bravo!!

(0) (0) Abuz
06/12/2012

Deliciosi

(0) (0) Abuz
06/12/2012

Excelent

(0) (0) Abuz
06/12/2012

Bunut

(0) (0) Abuz
06/12/2012

Buna

(0) (0) Abuz

Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăFeta – Branza etalon a Greciei si CipruluiFeta – Branza etalon a Greciei si CipruluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale