Petitchef

Ciorba taraneasca de vacuta

Antreuri
8 porții
120 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Ingrediente:

1 kg rasol de vacuta [ manzat ]





1 ardei

2 cartofi

200 gr varza rosie

200 gr fasole boabe [conserva ]

200 gr mazare verde [congelata ]

sare

boia

piper

100 ml ulei

2 rosii

2 linguri pasta de rosii

2 linguri otet cu tarhon

1 buc marar uscat

patrunjel verde

Preparare

  • 1. legumele se curata si se spala , se taie cuburi mici .

    2. ceapa , morcovii , telina , patrunjelul si ardeiul se calesc in ulei , se pune boia , sare , pasta de rosii si rosiile taiate marunt .se adauga zeama de vacuta, cartofii tot cubulete taiati si mazarea verde.

    3. cand legumele sunt patrunse se pune si fasolea boabe si varza taiata fidelute

    4. la sfarsit se drege gustul cu otet cu tarhon , piper si patrunjel verde .

    5. se pune in ciorba si carne de vacuta taiata bucati mici .

    6. rasolul de vacuta se spala se opareste si se fierbe separat pana se poate desprinde de pe oase .



Comentarii (22):

25/01/2015

Bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/12/2014

O ciorbita foarte buna.Dupa cea radauteana si de burta, este preferata mea .

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/02/2014

Cand publici retete e bine totusi sa ai logica si sa explici "tehnologia" cu cap si coada...:)!

(1) (0) Abuz
26/01/2014

Arata ca o boratura de caine ! Am vrut si eu sa fac dar asta arata pre pre detot!!!

(0) (0) Abuz
24/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
27/12/2013

Super tare

(0) (0) Abuz
11/06/2013

Superba!!!!

(0) (0) Abuz
01/06/2013

Am facut si eu reteta a iesit minunata

(0) (0) Abuz
30/05/2013

SUPER TARE

(0) (0) Abuz
30/05/2013

Iamy!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
1h30m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: