Am fiert creierul pentru 10 minute in apa cu sare si otet.Intre timp am facut un aluat din cubul de drojdie dizolvat in bere.Am adaugat faina pana compozitia a avut consistenta unei samantani groase.Se lasa la temperatura camerei pentru 1 ora.Creierul se da prin faina apoi prin aluat si se pune la prajit pana se rumeneste.
Totul e gresit nu are ce cauta otet, bere si drojdie si creierul nu se fierbe Cine da 5 stele nu stiu despre ce vorbesc si incurajeaza tampitii pe acest site.
Comentarii:
Totul e gresit nu are ce cauta otet, bere si drojdie si creierul nu se fierbe
Cine da 5 stele nu stiu despre ce vorbesc si incurajeaza tampitii pe acest site.
O reteta proasta, mai bine lipsa.
Bravooooooo
Foarte bun
E bun
Nu vad prea bine combinatia otet, bere drojdie
Drojdie de bere? ca sa-l afaneasca ?apoi otetul, berea...?! Ce miros trebuie sa aiba....Cred ca nu mi-ar placea prea mult...
Drojdie? bere?
:) asa-siasa
E super am facut si eu