Drob

(4.27/5 - 60 voturi)
8 comentarii

  • Drob
  • Drob, Poza 2
  • Drob, Poza 3
Tipul rețetei:
Antreuri
Numarul de porții:
10 porții
Preparare:
20 min
Gătire:
20 min
Gata în:
40 min
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

- 1/2 kg carne tocata (amestec vita, porc, miel)
- 2 pungi ficat de pasare (- 1 kg)
- 1 punga pipote si inimi (- 1 kg)
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 legaturi usturoi verde
- 2 legaturi patrunjel
- 1 legatura marar
- 6 oua
- sare
- piper

Preparare

Etapa 1

Se curata pipotele si inimile si se pun la fiert. Intr-o alta oala se pune ficatul la fiert.

Etapa 2

Dupa ce au fiert se lasa un timp sa se raceasca apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul si se amesteca cu carnea tocata.

Etapa 3

Se pun la fiert 4 oua, intre timp se amesteca toate ingredientele cu 2 oua, sare si piper dupa gust.

Etapa 4

Se ia o tava de chec, se pune hartie de copt si te pune cam jumatate din amestec, adaugati ouale fierte (intregi) si deasupra restul de amestec. Puneti tava in cuptor pana cand drobul se rumeneste.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

04/04/2015

Thanks!! The dish was great. Really happy with the results.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
03/05/2013

Reteta simpla si eficienta.Prea mult pui (organe de pui).

(0) (0) Abuz
04/05/2013

Excelent, gustul foarte aproape de cel clasic

(0) (0) Abuz
11/04/2012

Reteta este pe gustul meu

(0) (0) Abuz
12/01/2013

Buuuuuuuuuuna!

(0) (0) Abuz
03/05/2013

Nu imi place!

(0) (0) Abuz
mirela_m2013, 16/04/2014

Bunaaa

(0) (0) Abuz
13/04/2012

Super

(0) (0) Abuz

Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Retete de DrobRetete de Drob

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale