Petitchef

Flori de dovlecel umplute cu ricotta la steamer

Antreuri
6 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
flori de dovlecel,

brinza ricotta ,

1 ardei capia,tocat cubulete mici,

1 buchet mic de menta,

1 lingura de ulei masline,

sare ,piper negru,piper roz,fulgi de chili.

Preparare

  • A desfacut florile si le-a studiat sa vad daca au insecte,le-a rupt pistilul si le-a umplut cu compozitia formata din amestecarea intr-un vas a ricottei cu sare, piper,ardeiul capia si menta tocate fin.
  • A asezat in vasul de orez al steamer-ului si le-am stropit cu ulei,fulgi de chili si piper roz,apoi le-a programat 20 minute la aburire,au iesit asa cum mi-a imaginat ,delicate si aromate,putin picante.



Comentarii:

15/03/2013

Ok.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ricotta - urda italianaRicotta - urda italianaOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertRavioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulRavioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: