Petitchef

Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat)

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se pune intr-un bol faina, sarea si sofranul si se adauga berea putin cate putin.
  • Se amesteca pana se obtine o pasta fina.Se curata crevetii de cap si de coaja, lasand partea finala de la coada (ultimul inel) si coada.
  • Se prind crevetii de coada, se dau prin aluatul de mai sus si se frig in ulei fierbinte. Se pun pe hartie de bucatarie, ca sa absoarba surplusul de ulei.


Poze

Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat)
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 2
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 3
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 4
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 5
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

06/02/2014

Esta bueno como tapas pero necesitas mucso

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/01/2013

Sunt foarte foarte buni :X mai ales daca in acel aluat pui si cuscus fiert iar in interior injectezi un sos usor iute ...
yamiiiX:)

(0) (0) Abuz
11/12/2012

STATI SA O INCERC

(0) (0) Abuz
20/11/2012

Mmmmmmm

(0) (0) Abuz
06/04/2012

Me gusta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu... creveti Retete cu... creveti Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează