Petitchef

Mancare de vinete

Antreuri
5 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 5
cinci vinete

trei ardei grasi

patru cepe


patrunjel radacina

doua rosii

o capatana de usturoi

o ceasca cu ulei

doua linguri de bulion

doua legaturi de patrunjel verde

sare dupa preferinta

apa

Preparare

  • Alegeti vinete potrivite ca marime, curatati-le de coaja, taiati-le rondele, presarati-le cu putina sare si lasati-le la scurs intr-o sita. Intre timp maruntiti ceapa, morcovul si patrunjelul
R Retete Culinare



Comentarii:

09/09/2012

DATI TOATA RETETA

(0) (0) Abuz
30/07/2011

Este ffffffffffffffffffff gusros

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mancare de vinete
Mancare de vinete
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Mancare de vinete cu carne de vaca
Mancare de vinete cu carne de vaca
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mancare de vinete cu ardei copti
Mancare de vinete cu ardei copti
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: