Petitchef

Oua umplute pe sos de rosii

Felul principal
8 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Sos:

Preparare

  • Fierbem ouale, apoi le curatam de coaja si le taiem in doua. Scoatem galbenusul, il amestecam cu branza si smantana, condimentam apoi le pisam bine cu ajutorul unei furculite sau chiar cu un blender.
  • Umplem jumatatile de ou cu aceasta pasta iar deasupra presaram cascaval ras. Pentru prepararea sosului, calim ceapa tocata marunt in cele 2 linguri de unt, apoi adaugam rosiile maruntite impreuna cu sosul lor, usturoiul pisat si condimentele.
  • Lasam sa dea un clocot, apoi mai lasam pe foc 10-15 minute.
  • Turnam sosul in forma, adaugam jumatatile de ou umplute si bagam la cuptor pana ce ouale se rumenesc frumos. Dupa ce totul este gata, scoatem din cuptor si ornam cu patrunjel verde.


Poze

Oua umplute pe sos de rosii
Oua umplute pe sos de rosii - poza 2
Oua umplute pe sos de rosii - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

20/04/2017

Trebuie incercata - pare foarte buna

(0) (0) Abuz
09/04/2012

Binisor dar prea mult patrunjel.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua jumari
Oua jumari
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează