Petitchef

PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)

Aperitiv
4 porții
1 oră
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de unt/marg, ori de laptele cu gelatina.
  • Se adaoga pe rind cite 1 ls din brinza de vaci, iar cind totul a devenit precum o cre,ma se condimenteaza cu sare,piper si cine doreste un gust mai intensiv d eusturoi, cu 1lc usturoi granulat.
  • Se lasa la friginder min. 3 ore dupa carese poate servii.


Poze

PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)
PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc) - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Terina cu somon
Terina cu somon
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa vrajitoarelor – leurda Ceapa vrajitoarelor – leurda 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează