Petitchef

Piept de pui la gratar

Antreuri
4 porții
60 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
800 gr piept de pui dezosat si fara piele

sare, piper negru

boia de ardei iute

cativa stropi de ulei de masline

Preparare

  • Pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri .
    Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei iute si se stropesc cu cativa stropi de ulei de masline.
    Se dau o ora la rece.
  • Apoi se frig pe gratar (eu am facut pe gratarul aragazului).
    Asta este tot, serviti cu o portie de risotto cu legume si aveti un pranz minunat.

Poze

Piept de pui la gratar, poza 1Piept de pui la gratar, poza 2



Comentarii:

10/12/2013

Ok

(0) (0) Abuz
31/07/2013

Rapid si sanatos

(0) (0) Abuz
23/01/2013

Usor si bun.

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Foarte bun!

(0) (0) Abuz
05/10/2012

Foarte bun

(0) (0) Abuz
CookWithAna
CookWithAna, 04/10/2012

Delicios si sanatos!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Piept de pui la gratar cu burgeri de cartofi :)
Piept de pui la gratar cu burgeri de cartofi :)
2 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Piept de pui la gratar
Piept de pui la gratar
6 porții
1h5m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiCele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: