Petitchef

Salata de carnati elvetiana

Antreuri
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Sosul:

1 lingurita mustar dulce,

2 linguri zeama de lamaie,

3 linguri ulei,

1/2 lingura maioneza,

verdeata tocata,

sare,

piper.


Salata:

300 g carnati de casa taiat bucatele,

sau muschi file/sunca,

100 g cascaval taiat bucatele,

2 rosii feliate,

5-6 castraveti cornichon taiati pe lungime,

un ardei taiat bucatele,

2-3 oua fierte feliate,

10-12 masline, sare, piper,

o ceapa taiata marunt - daca doriti.

Preparare

  • Totul se amesteca si se serveste pe un pat din frunze de salata.
  • Asta a fost masa mea de pranz astazi.



Comentarii:

27/01/2017

Esti cam gurmanda, o sa te faci cat o batoza, daca nu cumva esti deja!

(0) (0) Abuz
27/01/2017

Eşti nebun ? mănânci de de strici !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata de cartofi cu carnati
Salata de cartofi cu carnati
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Salata de spanac crud cu carnati
Salata de spanac crud cu carnati
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata de carnati elvetiana
Salata de carnati elvetiana
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Gruyère – semnatura elvetiana in lumea branzeturilorGruyère – semnatura elvetiana in lumea branzeturilorFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: