Petitchef

Salata de creveti

Antreuri
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
450 grame de creveti,

gatiti,

1/4 de cana cu ardei gras rosu

1/4 cana ardei galben,

1 lingura coriandru tocat marunt

1/4 cana arpagic proaspat,

1/4 cana maioneza fara grasimi sau cu putine grasimi,

1 lingura cu mustar iute,

gen Dijon,

1/4 de lingura cu piper alb,

1 lingura cu suc de lamaie,

cateva frunze cu salata verde.

Preparare

  • Amestecati intr-un vas jumatate din cantitatea de coriandru, crevetii, arpagicul si ardeii.
  • Intr-un alt vas, combinati maioneza, sucul de lamaie, mustarul si piperul alb. Se amesteca bine de tot, iar sosul se adauga cate putin peste creveti.
  • Pe 4 farfurii, se asaza frunze de salata si se asaza salata de creveti, in mod egal.
  • Se mai presara coriandru.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Salata de creveti cu paste
Salata de creveti cu paste
2 porții
41 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de creveti cu muguri de bambus si sos picant
Salata de creveti cu muguri de bambus si sos picant
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de oua cu creveti(shrimps)
Salata de oua cu creveti(shrimps)
8 porții
1h30m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: