Preparare
Etapa 1
Stiu o sa zicei ca si mine : ce cauta grisul in reteta Mereu am trait cu senzatia ca e doar de umplutura, o traditie de pe vremea lui Ceacsa cand nu se gaseau ulei, icre etc. Imi cer scuze daca am ranit orgoliul grisului... si daca nu ma iarta nu-i nimic. Are un tartament special : se fierbe in apa pana cand devine o pasta fina .Etapa 2
In timp ce faceam reteta ma gandeam ca o sa fie iar un esesc iremediabil, asa ca nu m-am deranjat sa fac poze. Tinand cont ca e simplu ca o reteta de bebelusi , nu e chiar o tragedie.Etapa 3
In timp ce faceam reteta ma gandeam ca o sa fie iar un esesc iremediabil, asa ca nu m-am deranjat sa fac poze. Tinand cont ca e simplu ca o reteta de bebelusi , nu e chiar o tragedie.Etapa 4
Fac o mica paranteza: daca icrele sunt proaspete, atunci adaugati sare. Daca sunt sarate, trebuie tinute in prealabil la desarat in apa.Etapa 5
Revenind la reteta noastra : dupa ce s-au pasat bine, se incorporeaza uleiul, zeama de lamaie si apa minerala rand pe rand, amestecand mereu. Daca s-au taiat, nu e asa o tragedie : luati o mica parte din compozitie si o amestecati cu lingura de lemn intr-un vas mic si apoi adaugati restul compozitiei incet.Etapa 6
Daca folositi un mixer, e putin probabil sa se taie plus ca lamaia si apa minerala ajuta icrele sa inglobeze mai bine uleiul.Etapa 7
Daca folositi un mixer, e putin probabil sa se taie plus ca lamaia si apa minerala ajuta icrele sa inglobeze mai bine uleiul.
Comentarii:
Foarte bune!
Super
!