Petitchef

Salata de sfecla rosie

Antreuri
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 sfecle rosii maricele


ulei


sare

Preparare

  • Se curata sfecla, se taie in doua, se pune in oala la fiert cu apa rece, se fierbe cam 2-2 si 1/2 ore, se scurge de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari.
  • Cand am terminat-o de ras, o amestecam cu hrean ras pe razatoarea cu gauri mici, punem ulei, otet si sare dupa gust.
  • O folosim ca garnitura la friptura de pui, porc, vita. Se poate pune in borcane de 800 g si tine in frigider si 2 saptamani.
  • In loc sa fie fiarta, sfecla se mai poate prepara coapta simplu in cuptor sau in folie de aluminiu, iar cand s-a racit se curata de coaja.

Poze

Salata de sfecla rosie, poza 1Salata de sfecla rosie, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata de sfecla rosie
Salata de sfecla rosie
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata de sfecla rosie cu usturoi
Salata de sfecla rosie cu usturoi
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de sfecla rosie
Salata de sfecla rosie
8 porții
1h30m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaTotul despre Sfecla Rosie!Totul despre Sfecla Rosie!Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: