Petitchef

Salata de sfecla rosie

Antreuri
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 sfecle rosii maricele


ulei


sare

Preparare

  • Se curata sfecla, se taie in doua, se pune in oala la fiert cu apa rece, se fierbe cam 2-2 si 1/2 ore, se scurge de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari.
  • Cand am terminat-o de ras, o amestecam cu hrean ras pe razatoarea cu gauri mici, punem ulei, otet si sare dupa gust.
  • O folosim ca garnitura la friptura de pui, porc, vita. Se poate pune in borcane de 800 g si tine in frigider si 2 saptamani.
  • In loc sa fie fiarta, sfecla se mai poate prepara coapta simplu in cuptor sau in folie de aluminiu, iar cand s-a racit se curata de coaja.

Poze

Salata de sfecla rosie, poza 1
Salata de sfecla rosie, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de sfecla rosie
Salata de sfecla rosie
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de sfecla rosie cu usturoi
Salata de sfecla rosie cu usturoi
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de sfecla rosie
Salata de sfecla rosie
8 porții
1h30m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata Panzanella - Salata italiana
Salata Panzanella - Salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.