Petitchef

Salau cu smantana

Antreuri
4 porții
20 min
20 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Salaul se curata si se spala, apoi se da prin faina si se prajeste.
  • Smantana se fierbe impreuna cu untul, parmezanul ras, putina faina, galbenusurile de la ou frecate, marar si sare.
  • Se fierbe pana se formeaza sosul bine legat, apoi se toarna peste salau.
  • Se lasa sa de in clocot bine apoi se ia de pe foc.
  • Se poate sevi cu parmezan ras si bagat putin la cuptor.

    Pofta buna!


Întrebări:




Comentarii:

17/03/2014

Super reteta!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Sosul cu smantana Sosul cu smantana O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează