Petitchef

Sos de Hrean de casă

Antreuri
4 porții
15 min
15 min
Ușor
Sos usor de facut

Ingrediente

4

optional variante :

Preparare

  • Hreanul ras mărunt se amestecă cu supa sau apa rece ( se incepe cu 2-3 linguri și se mai amestecă după gust) , oțet și sare . Amestecul obținut este foarte iute . El poate fi folosit direct in sos, in special pentru rasol .Sosul de hrean inchis intr-un recipient ermetic poate fi păstrat mai multe zile la rece.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Sos de mere cu hrean
Sos de mere cu hrean
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sos de mere cu hrean
Sos de mere cu hrean
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor


Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.