Petitchef

Supa alba de pui

Antreuri
6 porții
15 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
4 bucati piept de pui dezosat fara piele, 2 morcovi, radacina patrunjel, 1 dovlecel, 300 gr conopida, 4 catei de usturoi pisat, 1/2 telina radacina, 100-200 g smantana, 2 oua, marar, frunze de morcov (optional), sare, piper, concentrat de legume sau gaina.

Preparare

  • se pune carnea portionata la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie zarzavatul si se pune in oala de supa. Se adauga concentratul daca este nevoie. Cand zarzavaul este fiert, se adauga smantana amestecata cu ouale batute, astfel : se amesteca un polonic sau doua de supa cu smantana si ouale batute, dupa care se toarna incet in oala cu supa. Se opreste focul. Se sareaza si se pipereaza. Se mai poate adauga marar sau patrunjel sau frunze de morcov, cand se serveste



Comentarii:

21/09/2012

Buna

(0) (0) Abuz
15/12/2011

Delicioasa!!!chiar azi am facut si mi-a iesit super!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de pui cu taitei
Supa de pui cu taitei
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de pui cu varza de bruxelles
Supa de pui cu varza de bruxelles
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa alba de pui
Supa alba de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteGazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: