Petitchef

Supa de spanac

Antreuri
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
Sincer va spun ca mi-a depasit orice asteptare. Este incredibil de delicioasa si rapida, tot ce imi doresc de la o supa :)

Ingrediente

Numarul de porții: 6
300/400 g spanac (eu am avut la congelator)

o ceapa potrivita

150 ml smantana

2 catei usturoi

o lingurita paprika

3 4 linguri otet din vin

o lingurita amidon (sau faina daca nu aveti amidon)

1,5 l apa

ulei pt calit

sare si piper

Preparare

  • Dezghetati spanacul si tocati-l marunt. Taiati ceapa si caliti-o in putin ulei, adaugati paprika si amidonul amestecand energic.
  • Stingeti cu apa rece continuand sa amestecati sa nu se formeze cocoloase. Adaugati spanacul si lasati la foc potrivit cam 10 minute sau pana ce spanacul s-a fiert.
  • La final adaugati usturoiul pisat, otetul si smantana si luati de pe foc.
  • Potriviti de sare si piper si serviti cu o felie de paine prajita.

Poze

Supa De Spanac, poza 1Supa De Spanac, poza 2Supa De Spanac, poza 3Supa De Spanac, poza 4Supa De Spanac, poza 5


Comentarii (21):

Chaper1168, 18/06/2017

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
VanRaz, 10/12/2013

Buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/07/2013

Delicioasa!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/03/2018

Fara vegeta, aceasta supa nu are nici un farmec!

(1) (0) Abuz
15/03/2017

Citesc aproape toate comentariileatunci cand a fost cazul am criticat unele scapari dar a ne da'" aere ca asta nu este supa " pur si simplu ne facem de ras.Ca mai trebuia sa mai pui nu stiu ce si cat sun eu de mare bucatareasa.Nu va place dezabonati-va si gata

(2) (2) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 15/03/2017

Asta e ciorba toata ziua ! Supa e aia din care scoti legumele si ramane o zeama limpede si in care poti pune taitei sau galuste de gris. Nu mai confundati ciorba cu supa, ciorba poate fi si dulce nu numai acra si are toate legumele si carnea in ea. Cat despre "supa" ta care de fapt este ciorba, puteai sa mai pui o ceapa si un morcov si sa renunti la amidonul ala sau faina, ca doar nu faci piure de spanac, si puneai la sfarsit un ou batut. E treaba ta daca ai acrit-o cu otet, mie una nu-mi place otetul in ciorbe si as fi folosit mai bine lamaie sau sare de lamaie.

(2) (1) Abuz
09/07/2014

Tre sa fie buna... cu usturoiul pisat, otetul si smantana la sfarsit ca la cioba de burta...nu poate sa nu fie buna

(0) (0) Abuz
07/07/2014

Buna , dar e ciorba , nu supa .

(1) (0) Abuz
06/07/2014

Arata f.apetisanta,sanatoasa

(0) (0) Abuz
06/07/2014

Si eu gatesc aceasta supa asa!Ffff.buna!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa-crema de spanac
Supa-crema de spanac
4 porții
40 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Supa crema de spanac
Supa crema de spanac
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa de spanac
Supa de spanac
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa rece de castravete
Supa rece de castravete
2 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Gazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salataCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: