Notifications: Căutare avansată

Supa frantuzeasca de ceapa

(4.08/5 - 96 voturi)
6 comentarii


Ingrediente

4 cepe, feliate subtire
1 lingurita frunze uscate de rozmarin, maruntite
1 lingura ulei de masline
1 lingurita zahar
sare si piper, dupa gust
600 ml zeama de supa de vita
2-4 felii de paine prajita
25 gr branza cheddar rasa

Preparare

Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul.Adauga in tigaie, rozmarinul maruntit, 1 lingurita zahar, sare si piper, dupa gust.Caleste totul pana cand ceapa se caramelizeaza, aprox.15 minute.Adauga 600 ml zeama de supa de vita si lasa totul la fiarba 10 minute.
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Aseaza feliile de paine prajita intr-o tava, presara-le cu branza cheddar rasa si da-le la cuptor 5 minute pana cand branza s-a topit.
Serveste supa cu feliile de paine prajita cu branza.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

duda_mnc, 08/02/2010

Suna bine, dar nu cred ca as manca, nu ma dau in vant dupa ceapa mai ales in cantitate asa mare si mai ales calita care nu prea este sanatoasa

(0) (0) Abuz
03/06/2013

E o idee dar, sunt alte rețete mult mai tentante (părerea mea) :)

(0) (0) Abuz
20/02/2015

Si cu ceapa ce trebuia sa facem...???!!!!!!!

(0) (0) Abuz
15/09/2013

E usor de gatit si chiar gustoasa

(0) (0) Abuz
04/06/2013

Prefer mancarea romaneasca

(0) (0) Abuz
27/10/2013

Simpla,f.buna,

(0) (0) Abuz

Video sugerat



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenCeapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei
(c) Madeinwork | Mențiuni legale