Petitchef

Aluat de foietaj

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 cana de apa

4 lingiri de ulei

sare si faina

250 g margarina

7 linguru de faina

Preparare

  • Se amesteca 1 cana de apa cu 4 linguri de ulei, sare si faina cat cuprinde.Amestecam bine 250g margarina cu 7 linguri de faina.
  • Intindem din primul aluat o foaie,apoi o ungem cu margarina+faina si rulam apoi bagam la frigider sa se mai intareasca. Scoatem aluatul si il intindem,apoi il folosim cum dorim.
  • Facut niste saleuri din jumatate de aluat, dar nu mai apucat sa le pozez...oricum au iesit super! Jumatate ma asteapta inca in congelator.

Poze

Aluat de foietaj, poza 1Aluat de foietaj, poza 2



Comentarii:

Lori
Lori, 13/11/2017

OTETUL despre care se vorbeste in reteta origiala,unde este,de ce nu ai adaugat si otet,stiu ca da fregezime foietajului !

(0) (0) Abuz
18/02/2014

Super si ieftin

(0) (0) Abuz
florinel, 09/02/2014

Usor practic !

(0) (0) Abuz
13/12/2013

Super si mult mai usor

(0) (0) Abuz
30/11/2013

Super

(0) (0) Abuz
07/10/2013

Comentariul tău:va invidiez!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
03/04/2013

Mi-a iesit MASTERCHEF!

(0) (0) Abuz
24/03/2012

Am incercat si eu reteta......si mi-a iesit din prima ! Aluatul se prepara relativ repede si este delicios.
Am facut saratele care s-au 'umflat' la cuptor si au iesit delicioase si l-am folosit si la un strudel cu mere.

Multumesc!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: