Petitchef

APERITIV CU BRANZA BRIE LA CUPTOR

Aperitiv
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele intr-un vas mic rezistent la foc si se pune la cuptor la 200C pana cand branza se topeste complet.
  • Se serveste cald cu biscuiti sarati, crackers, sau bagheta si un vin bun rosu, de preferat.
  • Foarte apetisant, garantat va va face si mai multa pofta de mancare, in cazul in care ar fi nevoie de asa ceva inainte de masa.


Poze

APERITIV CU BRANZA BRIE LA CUPTOR
APERITIV CU BRANZA BRIE LA CUPTOR - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

26/01/2012

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Coroniță aperitiv
Coroniță aperitiv
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează