Petitchef

Briose cu branza

Aperitiv
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
30 g parmezan ras


50 g branza de vaci

100 g feta

2 galbensuri

1 lingurita amidon

1 lingurita cimbru tocat

200 g kaiser maruntit

piper

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 180 C.Se amesteca branzeturile maruntite cu amidon,galbenusuri, cimbru, piper si kaiser.
  • Se tapeteaza o forma de briose cu hartie de copt si se repartizeaza aluatul in fiecare forma.Se da la cuptor pentru 20 de minute.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Briose aperitiv cu crema de branza
Briose aperitiv cu crema de branza
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Briose cu branza
Briose cu branza
1 porții
35 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Briose cu branza sarata
Briose cu branza sarata
5 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Briose braziliene - Queijadinhas
Briose braziliene - Queijadinhas
8 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Briose cu dovlecel si branza de capra
Briose cu dovlecel si branza de capra
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: