Petitchef

Briose cu cacao si visine

Aperitiv
6 porții
70 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
190 g faina

150 g zahar

190 ml apa

75 ml ulei

1 si jumatate lingurita praf de copt

1 lingura coaja rasa de lamaie

1/2 fiola esenta de vanilie

1/2 fiola esenta de rom

2 linguri cacao

2-3 pumni de visine (proaspete sau dun compot, fara samburi)

Preparare

  • Amestecat ingredientele uscate apoi am adaugat apa, uleiul si esentele si amestecat cu mixerul pana la omogenizare.
  • In tava pregatita cu hartie de briose pus cate o lingura de aluat, cate 2 visine, acoperit cu inca o lingura de aluat si deasupra am pus cate o visina decor.
  • Dat la cuptorul preincalzit pentru 25 min pe foc mediu.
    Cand s-au racit, ornat cu zahar praf si glazura rece de la Dr. Oetker.Daca nu se foloseste glazura de ciocolata, poate fi un delicios desert de post.



Comentarii:

11/10/2013

Super!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Briose braziliene - Queijadinhas
Briose braziliene - Queijadinhas
8 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Briose cu dovlecel si branza de capra
Briose cu dovlecel si branza de capra
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Briose cu cacao si visine
Briose cu cacao si visine
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Briose de cacao cu nuca de cocos
Briose de cacao cu nuca de cocos
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: