Petitchef

Carnati imbracati

Aperitiv
5 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 5
5 carnati tip cabanos


Pentru aluat:

10 g drojdie uscata

30 ml ulei

150 ml apa

150 ml lapte

1 lingurita sare

1/2 lingurita zahar

500 g faina

Preparare

  • Toate ingredientele le-am pus la masina de paine. Va rezulta un aluat elastic si nelipicios. Daca e nevoie mai adaugati faina, dar nu mai mult de 50 de grame.
  • Aluatul il impartim in doua parti, pe care le vom intinde pe masa infainata intr-o foaie rotunda. Mie nu-mi iese niciodata aceasta operatiune, asa ca am decupat dupa forma unui platou.
  • Fiecare foaie o impartim in 8 triunghiuri. Pe baza fiecarui triunghi punem cate o bucata de cabanos
    si rulam.
  • Apoi fiecare cornulet rezultat il taiem in jumatate.
    Punem in tava tapetata cu hartie de copt, ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptor pana se rumenesc. In jur de 25 de minute.Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

Poze

Carnati imbracati, poza 1Carnati imbracati, poza 2Carnati imbracati, poza 3Carnati imbracati, poza 4





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Carnati la cuptor in aluat de clatite
Carnati la cuptor in aluat de clatite
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Carnati banateni
Carnati banateni
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: