Petitchef

Chiftelute

Aperitiv
2 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
350 g carne tocata porc si vita

1 ceapa medie

-1 felie de paine

1 ou

sare, piper

marar, patrunjel tocate

pesmet

Preparare

  • Ceapa se taie foarte fin si se caleste in ulei. Carnea tocata se amesteca cu verdeata, oul, felia de paine inmuiata in apa si stoarsa si ceapa.
  • Asa ies chiftelutele mai moi si mai pufoase. Se adauga sare si piper dupa gust.
  • Se formeaza bilute mici si se tavalesc prin pesmet, dupa care se prajesc in ulei pe cat posibil pe toate partile.
  • Se pot manca ca atare, servite ca si aperitive sau in diverse combinatii cu cartofi, legume si sosuri.

Poze

Chiftelute, poza 1Chiftelute, poza 2Chiftelute, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute marinate
Chiftelute marinate
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute marinate
Chiftelute marinate
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci
Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Mercimek Köftesi - Chiftelute vegetale din linteMercimek Köftesi - Chiftelute vegetale din linte

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: