Petitchef

Dovlecei pane

Aperitiv
4 porții
35 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

2 bucati

2-3 oua

faina, sare, piper

usturoi, ulei,

lamaie sau otet,

un pic de apa minerala

ulei pt prajit

Preparare

  • Se spala si curata dovleceii, se taie, se sareaza si se aseaza pe prosoape de hartie sa isi lase apa; se bat ouale, se adauga 2-3 linguri de apa si faina sa iasa un amestec mai gros decat cel de clatite.
  • Se trec dovleceii prin amestec si se prajesc in ulei incins.
  • Se servesc cu mujdei de usturoi, din usturoi frecat cu sare si ulei adaugat treptat, cu putina lamaie si un strop de apa minerala.

Poze

Dovlecei pane, poza 1Dovlecei pane, poza 2



Comentarii:

13/06/2018

Fara delikakat nu are nici un gust!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei pane cu sos de usturoi
Dovlecei pane cu sos de usturoi
4 porții
40 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Dovlecei pane - putin mai altfel
Dovlecei pane - putin mai altfel
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Dovlecei pane şi bruschete cu măsline şi usturoi
Dovlecei pane şi bruschete cu măsline şi usturoi
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Clafoutis cu dovlecei si branza de capra
Clafoutis cu dovlecei si branza de capra
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: